LIVRARE & RETUR

LIVRAREA SI PLATA PRODUSELOR

Livrarea prin Curier Rapid:

Comenzile efectuate si confirmate zilnic pana la ora 14.00 sunt expediate in aceeasi zi si ajung la dumneavoastra in maxim 1-2 zile lucratoare

Comenzile efectuate sunt confirmate si expediate in cel mai scurt timp posibil.

Transportul este GRATUIT pentru toate comenzile cu valoare mai mare de 300 lei.

Pentru comenzile cu valoare mai mica de 300 lei, costul livrarii coletelor este 25 lei pentru toata tara.

MODALITATI DE PLATA

Valoarea comenzii este achitata curierului la primirea coletului.(SAU PLATA ONLINE)

RETURNAREA PRODUSELOR

  • Produsele achizitionate prin intermediul magazinului nostru se pot returna indiferent de motiv, in termen de 30 de zile de la primirea acestuia, potrivit legislatiei in vigoare.
  • Returnarea se va face in ambalajul original, fara semne de uzura sau modificari fizice (lovituri, zgarieturi).
   In cazul in care se solicita rambursarea banilor, acest lucru se va realiza doar dupa primirea coletului si verificarea continutului acestuia.
  • Modalitatea de returnare a produsului/coletului apartine in totalitate clientului, acesta fiind cel care suporta costul transportului de retur.
  • Returnarea contravalorii produsului se va face de catre www.drippin-sw.com prin Virament bancar din contul www.drippin-sw.com in contul clientului (tranzactia se proceseaza in aproximativ 14 zile de la primirea produsului/produselor returnate).
  • Nu acceptam colete cu ramburs. Nu avem posibilitate din motive de ordin tehnic sa acceptam un astfel de colet. 
  • Daca produsul prezinta defecte, returul acestuia este suportat de catre www.drippin-sw.com. In cazul acesta, pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati pe retelele de socializare sau sa ne trimiteti un email la drippinsw@gmail.com
 • Indiferent de motivul returului, pentru restituirea contravalorii produsului/produselor este nevoie sa ne comunicati un cont IBAN in RON, aceasta fiind singura modalitate posibila de plata.

Neridicarea/refuzul coletelor comandate sau returnarile in mod repetat vor fi considerate abuz, iar compania noastra isi rezerva dreptul de a refuza viitoare comenzi plasate de client.